“Δέματα αγάπης” από την Αποστολή σε 450 άπορες οικογένειες της Θράκης

Σχολικά είδη σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, καθώς και «δέματα αγάπης», διένειμε στην ακριτική περιοχή της Θράκης ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με σκοπό να στηρίξει 450 άπορες οικογένειες που βιώνουν καθημερινά δυσκολίες.

Κλιμάκιό της βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα και σε συνεργασία με τις κατά τόπους μητροπόλεις διένειμε σχολικές τσάντες σε 1.800 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί Όπου Υπάρχει Ανάγκη», ξεκίνησε η πρώτη διανομή «δεμάτων αγάπης» για φέτος. Με τη συνδρομή των σουπερμάρκετ «Μασούτης», η «Αποστολή» προσέφερε κούτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 450 ευπαθείς οικογένειες των ακριτικών περιοχών.

Ευχαριστίες από καρδιάς εξέφρασαν οι μητροπολίτες Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονας και Διδυμότειχου και Ορεστιάδας Δαμασκηνός στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την «Αποστολή» και τον γενικό διευθυντή της, Κωνσταντίνο Δήμτσα, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους στις περιοχές της Θράκης και τη συνεχή στήριξή τους στις οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε επίσης