“Ως εντεταλμένο της Μέρκελ”, αποκάλεσε τον Τσίπρα η Κωνσταντοπούλου

«Εντεταλμένο της κυρίας Μέρκελ» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστηρίζοντας πως “είχε την υποχρεώση να την υποδεχθεί.

Κατά την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας η επίσκεψη Μέρκελ και η στάση του πρωθυπουργού «αποκαλύπτει την εθελοδουλεία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Αποκαλύπτει και την τρομακτική απραξία σε ένα εθνικό θέμα που είναι σε εκκρεμότητα που είναι η καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων. Οι χθεσινές κοινές δηλώσεις Τσίπρα-Μέρκελ αποκάλυψαν αυτό που έχουμε καταγγείλει, την πολιτική συμπαιγνία προκειμένου το εθνικής σημασίας αυτό ζήτημα να θαφτεί».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «επικυρίαρχο» την Άνγκελα Μέρκελ και «εκπρόσωπο μιας χώρας που έχει επιβληθεί με τρόπο αντιδημοκρατικό στο λαό μας».
Όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «η συμφωνιά δεν αναφέρει πουθενά το Μέγα Αλέξανδρο, αναφέρεται συμψηφιστικά και αορίστως σε αλυτρωτικές βλέψεις σαν να έχουμε και εμείς τέτοιου είδους βλέψεις».
«Η αριστερά δεν είχε ποτέ σχέση με την προώθηση του ΝΑΤΟ, δεν είχε ποτέ σχέση με την πλαστογράφηση της ιστορίας – η συγκεκριμένη συμφωνία δεν έχει καμία σχέση με την ιστορική αλήθεια» επέμεινε σε υψηλούς τόνους.

Διαβάστε επίσης