Ραντεβού με τον Αυγενάκη ζητά η FIFA για την εναρμόνιση του νόμου με την ΕΠΟ

Με νέα επιστολή της στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η FIFA επανέρχεται στο θέμα της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με την Ολιστική Μελέτη της UEFA για την Ε.Π.Ο.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, η επιστολή αποτελεί συνέχεια της κοινής επιστολής που είχαν στείλει στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 FIFA και UEFA στον κ. Αυγενάκη, με την οποία ζητούσαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού τη συνέχιση των συζητήσεων για τον ελληνικό Αθλητικό Νόμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμβατότητά του με το αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο.

Η FIFA αναφέρει στη νέα της επιστολή ότι δεν έχει λάβει απάντηση σε αυτή που έστειλε στις 24 Σεπτεμβρίου και ζητά από τον υφυπουργό Αθλητισμού να ορισθεί συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί η εναρμόνιση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας με την Ολιστική Μελέτη της UEFA για την Ε.Π.Ο. και το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η μετάφραση της επιστολής της FIFA στα ελληνικά

Σας παραπέμπουμε στην κοινή επιστολή των FIFA και UEFA της 24ης Σεπτεμβρίου 2021 (βλ. συνημμένο). Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση από το αξιότιμο Γραφείο σας. Διά της παρούσης, θα θέλαμε και πάλι να σας παρακαλέσουμε να προτείνετε κατάλληλες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα μπορέσουν οι αντιπροσωπείες μας να έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Γραφείου σας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας στο θέμα αυτό.

Με εκτίμηση,

Λάουρα Ντίτζακ

Επικεφαλής Υπεύθυνη Διακυβέρνησης Ομοσπονδιών ΜελώνFIFA

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα