Ρούνεϊ: “Γίνεται μία προσπάθεια να φανούν σαν μαύρα πρόβατα οι ποδοσφαιριστές”

Κατά των πολιτικών και της Premier League ξέσπασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, κατηγορώντας τους για την στάση τους απέναντι στου ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα σε άρθρο του στη «Sunday Times» αναφέρει, πως τόσο οι πολιτικοί, όσο και ποδοσφαιρικοί φορείς έχουν “στήσει στον τοίχο” τους παίκτες

Αναλυτικά

«Προφανώς και θα δεχόμουν να βοηθήσω αν μου το ζητούσε η Ντέρμπι Κάουντι. Και προφανώς θα δεχόμουν να βοηθήσω τους γιατρούς αν μου το ζητούσε η Κυβέρνηση. Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω που ακριβώς πηγαίνουν τα χρήματά μου. Ας μη γελιόμαστε όμως, δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι και δεν έχουν την ίδια οικονομική άνεση. Εγώ έπειτα από τόσα χρόνια έχω κάποια οικονομική άνεση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Γίνεται μια προσπάθεια ο ποδοσφαιριστής να φανεί ως μαύρο πρόβατο σε αυτή την κατάσταση, με την Premier League και τον Υφυπουργό Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, Ματ Χάνκοκ, να έχουν ξεφύγει παντελώς με όσα λένε! Τα μεγάλα κλαμπ και οι πολιτικοί αυτή τη στιγμή έχουν στήσει στον τοίχο τους παίκτες»!

Διαβάστε επίσης