Στα καταφύγια Σφαιρόπουλος, Γεραγωτέλλης, Δέδας

Στα καταφύγια του Τελ Αβίβ και της Χολόν πέρασαν την νύχτα οι τρεις προπονητές μπάσκετ που εργάζονται στο Ισραήλ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι ο βοηθός του στην Μακάμπι Βασίλης Γεραγωτέλης και ο Στέφανος Δέδας στην Χάποελ.

Νύχτα τρόμου βιώνουν (και) οι Έλληνες που εργάζονται και κατοικούν στο Ισραήλ λόγω της κλιμάκωσης της έντασης με την Παλαιστίνη. Τα μέλη της αποστολής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο στενός συνεργάτης του Βασίλης Γεραγωτέλλης, χρειάστηκε να μεταφερθούν σε καταφύγιο για λόγους ασφαλείας εξαιτίας των επιθέσεων με πυραύλους.

Ανάλογη κατάσταση επικράτησε και στη Χολόν, πόλη στην οποία εδρεύει η ομάδα που κοουτσάρει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Στέφανος Δέδας. Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε μέσω twitter πως είναι ασφαλής μαζί με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του. «Σε αυτές τις στιγμές, όταν τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όσους από την Ελλάδα και το Ισραήλ επικοινώνησαν με εμένα και με την οικογένειά μου. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα