Στη ΔΕΘ ο Τσίπρας και τα…διδυμάκια Χαρίτσης και Παππάς (φωτο)

Στην 84η ΔΕΘ βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, την οποια επισκέπτεται για 12η συνεχή χρονιά και το βράδυ του Σαββάτου στις 19.30  θα μιλήσει στο Βελλίδειο.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο πολιτικό, οικονομικό και εμπορικό γεγονός, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,στη διάρκεια της συνάντησης του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Επεσήμανε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ένα “λιθαράκι” στην προσπάθεια χάρη στην οποία η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της στην καρδιά των Θεσσαλονικέων και στον εμπορικό κόσμο. Παρόλο που είναι “ηλικιωμένη” ως θεσμός, παρατήρησε ο κ. Τσίπρας, η ΔΕΘ είναι σε ένα σημείο που μπορεί να τραβήξει μπροστά.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ, που ξεκίνησε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και ο κ. Τσίπρας τόνισε πως πρέπει να συνεχιστεί και να είναι έτοιμη η ανάπλαση το 2026, όταν η ΔΕΘ θα γιορτάζει τα 100 χρόνια της.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρώην υπουργοί Νίκος Παππάς, Σωκράτης Φάμελλος, Όλγα Γεροβασίλη, Αλέξης Χαρίτσης, Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Αμανατίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου και οι βουλευτές Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τίπρας “πείραξε” τους κ. Χαρίτση και Παππά οι οποίοι φορούσαν “ίδια ρούχα”.

Της ολοκλήρωσης της συνάντησης ακολούθησε περιήγηση του κ. Τσίπρα στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης