Στημένο το Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας 6-1

Βόμβα που τραντάζει την αξιοπιστία του Champions League, έσκασε σήμερα, καθώς η Γαλλική έγκυρη εφημερίδα Equipe, αποκάλυψε ότι ήταν στημένο το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, οι τοπικές αρχές έπειτα από προτροπή της UEFΑ έχουν αρχίσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ερυθρό Αστέρα που έληξε με 6-1 ήταν χειραγωγημένος!

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, μερικές ημέρες πριν από την διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα γραφεία της UEFΑ έφτασε μία πληροφορία, πως υψηλόβαθμo διοικητικό στέλεχος του σερβικού συλλόγου είχε ποντάρει ένα σεβαστό ποσό (κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται) στο ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά επαληθεύτηκε!

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για την πορεία τους, όπως και για το όνομα του Σέρβου παράγοντα που εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

Διαβάστε επίσης