Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία: Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου, ζητούν τη γονική μέριμνα

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου 2023 και η εκδίκαση της υπόθεσης ορισμού επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της μικρούλας

Η μικρή Λυδία ζει αυτό το διάστημα στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της, τη μητέρα της άτυχης Κάρολαϊν. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η οικογένεια της άτυχης Κάρολαϊν, ζήτησε να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας των γονιών του Αναγνωστόπουλου και να γίνεται πλέον μέσω skype.

Ωστόσο, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου είχαν κάνει αίτημα για να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού, κάτι που θα εκδικαστεί στις 17 Ιανουαρίου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν μίλησαν στο TheNewspaper.gr, λέγοντας: «Είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού. Θα αποφασίσει το δικαστήριο γι’ αυτό».

«Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της», πρόσθεσαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα