Στο νοσοκομείο ο Φυσσούν

Άσχημα τα νέα για τον ηθοποιό Πέτρο Φυσσούν, για τον οποίο απ’ ό,τι φάνηκε ο μήνας δεν «μπήκε» και με τις καλύτερες προοπτικές. Χθες το μεσημέρι ο ίδιος και η σύζυγός του και κόρη του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου δέχτηκαν έξωση από τη σπιτονοικοκυρά τους.

Η Νικολέτα Φυσσούν ισχυρίστηκε ότι τους «πέταξαν» στον δρόμο για το ποσό των 400 ευρώ. Ο Πέτρος Φυσσούν ένιωσε αδιαθεσία όταν τον επισκέφθηκε ο δικαστικός επιμελητής για να του δώσει το χαρτί της έξωσης και, μη μπορώντας να ξεπεράσει το σοκ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του τους τελευταίους μήνες ήταν σε δικαστική διαμάχη με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έμεναν. Ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός χρωστάει τέσσερα ενοίκια.

Αλλά η ιστορία δεν σταματάει εδώ. Η Νικολέτα δήλωσε ότι: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά έγιναν για ένα ενοίκιο. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια, Δροσούλα Χαραλάμπους, είναι κολλητή φίλη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα μου, τη Βούλα. Με τη γυναίκα που δεν με άφησε να τον νεκροφιλήσω». Και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τα τρία πρώτα χρόνια πληρώναμε ενοίκιο 800 ευρώ και μας έδιναν απόδειξη για 400. Τον τελευταίο χρόνο δίναμε 400 ευρώ για ένα σπίτι ερείπιο. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχουμε προκαλέσει φθορές. Φθορές σε ένα σπίτι που, όπως μας είπε ο μηχανικός που το είδε, είναι έτοιμο να πέσει. Ο σεισμός το έχει διαλύσει».

Διαβάστε επίσης