Στο πλευρό των άστεγων βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος

Στους δρόμους της Αθήνας ακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος το προσωπικό του δήμου Αθηναίων που επιχειρεί τις κρύες νύχτες στην πόλη προκειμένου να βοηθήσει άστεγους συμπολίτες μας.

Τα συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις όσο διαρκούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διανέμοντας κουβέρτες, φαγητό και ροφήματα σε όσους βρίσκονται στον δρόμο. Παράλληλα, τους ενημερώνουν για τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στον θερμαινόμενο χώρο που διαθέτει ο δήμος στην οδό Σοφοκλέους 66.

Ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τον θερμαινόμενο χώρο του δήμου Αθηναίων, ο οποίος παραμένει ανοιχτός όλο το 24ωρο όσο διαρκεί η κακοκαιρία, όπου τη χθεσινή νύχτα βρήκαν καταφύγιο 35 άστεγοι συνάνθρωποί μας. Εκεί ενημερώθηκε από το προσωπικό και την Πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων κ. Ελένη Κατσούλη για τον μηχανισμό υποδοχής, υποστήριξης και φιλοξενίας αστέγων σε περιόδους ψύχους.

«Καλώντας στο 1595, την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, μπορούμε να ενημερώνουμε τις υπηρεσίες του δήμου για έκτακτα περιστατικά όσο διαρκεί η κακοκαιρία, προσφέροντας βοήθεια σε συμπολίτες μας που τη χρειάζονται, ειδικά αυτές τις μέρες», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

 

Διαβάστε επίσης