Συγκλονίζεται η Ελλάδα: Ζευγάρι έφυγε με διαφορά λίγων ωρών από κορωνοϊό

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο ο θάνατος ενός ζευγαριού με διαφορά λίγων από την Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη, από κορωνοϊό. Πέρασαν μια ζωή μαζί ο άνδρας 70 ετών και η γυναίκα του 65 ετών και μαζί έφυγαν.

Το ζευγάρι ήταν σε καραντίνα στο σπίτι, καθώς σε τεστ που είχε υποβληθεί το ανδρόγυνο είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό. Τα συμπτώματα που είχαν όμως ήταν ήπια. Ακολουθώντας τις οδηγίες έμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μάλιστα παρά την αγάπη που τους ένωνε εδώ και χρόνια, για ν’ αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τον ιό, έμεναν σε χωριστά δωμάτια.

Η 65χρονη γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας είχε συνομιλήσει με συγγενή από το χωριό. Τις επόμενες δύο ημέρες το ζευγάρι δεν έδωσε σημεία ζωής. Γείτονες που δεν έβλεπαν πια τον ηλικιωμένο να φροντίζει τα λουλούδια του ειδοποίησαν τις Αρχές.

Το ΕΚΑΒ ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας καθώς κανείς δεν ανταποκρινόταν στο χτύπημα της πόρτας. Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν την ηλικιωμένη νεκρή και τον σύζυγο της πεσμένο με χαμηλό οξυγόνο. Τον μετέφεραν αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ωστόσο την επομένη κατέληξε σα να μη δεχόταν να ζήσει χωρίς τη σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα