Συνάντηση με τρεις Υπουργούς για τη Super League 2 ζήτησε η ΕΠΟ

Συνάντηση με τρεις Υπουργούς ζήτησε η ΕΠΟ για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων  της Super League 2 και την αναστολή του πρωταθλήματος, προκειμένου να δοθεί λύση.

Στη συνάντηση η ΕΠΟ ζήτησε να συμμετάσχουν οι Χρ. Σταϊκούρας, Στ. Πέτσας και ο υφυπουργός αθλητισμού, Αυγενάκης.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής».

Διαβάστε επίσης