ΣΥΡΙΖΑ: Τρέμει το GRExit, γι’ αυτό «παίζει» Μαρινάκη

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι φοβούνται ότι αν η FIFA πετάξει έξω την Ελλάδα, η ήττα θα είναι όλη δικιά τους

Η «Α» το είπε καιρό τώρα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει Μαρινάκη στις εκλογές. Άπαξ και σου τελείωσε το ρεζερβουάρ και δεν χωράει άλλο παραμύθι, τι θα κάνεις δηλαδή; Να λες ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, και τα βοθροκάναλα να λένε ότι έρχονται οι θεσμοί, να δούνε τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς;

Μία, δύο, σε πήρε χαμπάρι ο κόσμος ότι είσαι παραμυθάς. Έτσι είναι. Τον δούλεψες με το δημοψήφισμα, τον δούλεψες με τη Θεσσαλονίκη, που θα έσκιζες το καλσόν από τα μνημόνια, τον δούλεψες με τον μισθό των 751 ευρώ που έλεγε ο Αλέξης στη ΔΕΘ, παντού παραμύθι φούρναρης.

Και τι απόμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ; Τα σκάνδαλα. Το είπε κι ο Πολάκης. Να κλείσουμε κάνα-δυο στη φυλακή, να πάρουμε τις εκλογές. Μάλιστα. Αυτό λέει ο Πολάκης. Κι αφού το είπε ο Πολάκης, πάρε να ’χεις και Novartis, Ziemens, Μαρινάκης κι ό,τι κάτσει στον δρόμο, το στέλνουμε στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα.

Να σου δώσω και την είδηση. Έρχεται και «σκάνδαλο» με Τζήλο. Και μετά, Noor1. Στον δρόμο είναι. Ωραία φάση είναι ο Τζήλος. Ξυλοδαρμός διαιτητή. Μέγα θέμα. Και πάρε το πόλο που νοίκιασε ο ένας, πάρε ότι τον άλλον τον καταζητεί η Interpol, φάε σκάνδαλο.

Σ’ το είχα γράψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στις εκλογές με πρόεδρο τον Τζήλο, όχι τον Τσίπρα. Στο φινάλε, ο Τζήλος έφαγε και ξύλο, κάτι έχει να πει για να τον λυπηθεί ο κόσμος. Ο Τσίπρας τι έχει να πει; Ότι μείωσε την ανεργία ή ότι έχει πλεόνασμα το κράτος από την υπερφορολόγηση; Ή ότι είναι διάτρητος, όπως είπε στον Χατζηνικολάου και γελάει ο κόσμος;

Πάμε παρακάτω. Τζάμπα λεφτά παίρνει αυτός που κάνει την επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός που έψησε τον Τσίπρα να παίξει Μαρινάκη, Τζήλο και τα ρέστα είναι του δημοτικού. Τον πήρε στον λαιμό του τον φουκαρά τον διάτρητο τον Αλέξη.

Και σε ρωτάω τώρα εγώ. Θέλεις να σε πιστέψει ο κόσμος. Μάλιστα. Κι άλλες φορές του ζήτησες να σε πιστέψει και τον πούλησες. Και τώρα του ζητάς να σε πιστέψει πάλι, έστω κι αν του είχες πει τόσα ψέματα τις άλλες φορές. Φοβερό;

Εντάξει, ο κόσμος έχει παλαβώσει από τις μαγκιές του Αλέξη, αλλά το ’χει ακόμα το μυαλό στη θέση του. Κανένας σοβαρός άνθρωπος, που δεν έχει νταραβέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ για να παντελονιάζει, δεν τον πιστεύει τον Αλέξη.

Και μην πει κανένα κορόιδο ότι γι’ αυτά θ’ αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Το αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από τη Δικαιοσύνη. Υπόδικο τον ανεβάζει τον Μαρινάκη, υπόδικο τον κατεβάζει. Από πότε ο υπόδικος είναι και ένοχος, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια, όμως, ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει τον Αλέξη είναι να καταδικάσει το Μαρινάκη στη συνείδηση του κόσμου και να πάει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά πράγματα είναι αυτά, αλλά σου είπα. Της πλάκας επικοινωνία είναι αυτή. Για να πιστέψει ο κόσμος ότι ο Μαρινάκης είναι ένοχος, πρώτα πρέπει να πιστέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αλήθειες. Η μόνη αλήθεια που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα είναι η ώρα Ελλάδας.

Πάμε παρακάτω, γιατί έχει κι άλλα ωραία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα πράγμα φοβούνται εκεί στην Κουμουνδούρου. Μη γίνει κανένα GRExit. Άπαξ κι έρθει κανένα μπουγιουρντί από τη FIFA, ότι χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία, θα τα ξαναπούμε σε κάνα-δυο χρόνια.

Όχι ότι δεν το έχουν απαντήσει το σενάριο. Θα τα φορτώσουνε στην ΕΠΟ. Τρέχουνε, όμως, για να προλάβουνε, μη γίνει το κακό. Μη γίνει καμιά στραβή και πούνε αυτοί οι Χούμπελ και οι Φούσεκ ότι γίνεται GRExit επειδή υπάρχει κρατική παρέμβαση και το φάνε όλο το πακέτο οι ΣΥΡΙΖΑίοι.

Γι’ αυτό και πλακώσανε τις κοινωνικές επαφές τελευταία. Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει μετά τις εκλογές. Κι ο Θόδωρος το ’χει πάρει χαμπάρι. Όλα καλά, του λένε του Τεό από την Αθήνα, αλλά δεν μασάει πια.

Γι’ αυτό και θα τα αλλάξει όλα, όπως έγραψε η «Α» και θ’ αφήσει μονάχα δυο-τρεις. Τον Χούμπελ ήθελε ν’ αφήσει ο Θόδωρος επικεφαλής, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες στράβωσε το πράγμα, γιατί ο Αυστριακός έκανε πολλές κοινωνικές επαφές.

Οι φραγκάτοι, κασέτες με Βασίλη Παϊτέρη και Τερλέγκα

Οι φραγκάτοι δέχονται κόσμο και κοσμάκη στα γραφεία τους. Μέχρι και υπουργούς, υφυπουργούς, τα πάντα όλα. Στα πλαίσια των κοινωνικών επαφών, πάντα.

Καφέ καπουτσίνο και νερό μεταλλικό Σουρωτή φορέθηκε πολύ πριν από κάνα χρόνο και βάλε με τις τηλεοπτικές άδειες. Και τους καταγράφουνε, βέβαια. Ό,τι λένε μέσα στο γραφείο ή την αίθουσα συσκέψεων. Τα πάντα όλα.

Οπότε, θα γελάσουμε μέχρι τις εκλογές. Πράματα και θάματα θ’ ακούσουμε. Άπαξ κι είσαι στραβάδι πολιτικό και πας σε κανέναν φραγκάτο κι ανοίξεις το στόμα σου και κελαηδάς, την έβαψες.

Αιχμάλωτο σε πιάνει ο φραγκάτος. Οπότε, πάει για φούσκα το όλο θέμα, μη βγούνε τίποτα κασέτες και γίνει πατατράκ. Και δεν μιλάμε τίποτα κασέτες με τον Βασίλη Παϊτέρη και τον Βασίλη Τερλέγκα.

Τα πάντα όλα. Και ποιο είναι το θέμα; Ότι όποιος πάει στον φραγκάτο, ξέρει ότι του γυρίζουνε ταινία. Κι άπαξ και βγει στο σινεμά, λέει μετά ότι πρόκειται για μονταζιέρες και τα ρέστα.

Διαβάστε επίσης