Τα βρόντηξε από την ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστας Βρακάς

Τα βρόντηξε από την ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Κώστας Βρακάς.

Ο K. Βρακάς εκλέχθηκε τον Αύγουστο του 2017 με τη διοίκηση Γραμμένου καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε σταυρούς (50) και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ορίστηκε ως Αντιπροέδρους στην Επιτροπή Fair Play και στη Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης.

Η απόφαση του Κ. Βρακά που είχε ξεχωριστές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί έκπληξη ακόμη και για τους στενούς του συνεργάτες στην ΕΠΣΗΠ που περιμένουν να δουν το σκεπτικό που τον οδήγησε σε αυτή του την πράξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης του K. Βρακά αναφέρει:

«Το δικό μου ταξίδι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τελειώνει κάπου εδώ. Αυτό που αφήνω στη μέση είναι η δημιουργία του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων.

Οι βάσεις μπήκαν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα. Κρατάω καλές φιλίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους γιατί υπάρχουν και τέτοιοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο πρέπει να δίνεις την δυνατότητα σε άλλους να το κάνουν.

Και κλείνω με μια ευχή. Όλοι αυτοί που λένε ότι αγαπάνε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουν το καλό του να αφήσουν τον εγωισμό τους στην άκρη και τις αντιπαραθέσεις και ενωμένοι να το οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες Γιατί αυτοί μπορούν και είναι κρίμα γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες ως παράγοντες. Και τις επιτυχίες τους θα τις ευχαριστιούνται περισσότερο και οι ίδιοι και οι φίλαθλοι των ομάδων τους.

Θέλει μεγάλη μαγκιά και λεβεντιά να τα σβήσεις όλα και να τα αφήσεις πίσω και να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με αυτόν που νομίζεις ότι σε χωρίζουν πολλά άλλα στην πραγματικότητα σε ενώνουν πολύ περισσότερα . Είστε μεγάλοι επιχειρηματίες είστε σπουδαίοι παράγοντες και όλοι σας μεγάλοι φιλάνθρωποι.

Είστε όμως πραγματικοί μάγκες; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! ΤΩΡΑ».

Διαβάστε επίσης