«Τα χρέη σου και δρόμο»

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών της Λάρισας με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Για την ακρίβεια, είναι πιο εύστοχο να χαρακτηριστούν ως εχθρικές. Φαίνεται όμως ότι πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά –όπως είναι η σημερινή κατάσταση– η ΑΕΛ δεν θα βρίσκεται στο τρένο της ανόδου για τη Super League, κάτι που δεν… χωνεύεται από τους φίλους της ομάδας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί το «κερασάκι» στην τούρτα και οι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ προέβη σε διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο της πόλης, στους τοίχους του οποίου ανάρτησε πανό, άναψε καπνογόνα, φώναξε συνθήματα κατά του Πηλαδάκη και λίγες ώρες αργότερα εξέδωσε και ανακοίνωση.

Το πανό που αναρτήθηκε πάντως έγραφε: «Πηλαδάκη τα χρέη σου και δρόμο».

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ αναφέρει: «Πικραμένοι και απογοητευμένοι με την επιστροφή μας στα τάρταρα και ξανά βιώνοντας τα πέτρινα χρόνια, αρνούμαστε να ξαναζήσουμε παρόμοια πράγματα και καταστάσεις τις οποίες δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε!

»Κάνουμε την αρχή και καλούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας στην προσπάθεια που κάνουμε με στόχο την αποχώρηση του υπαίτιου, της κατάντιας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΑΕΛΑΡΑ μας, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πηλαδάκη (τα χρέη σου και φύγε)…

»Εάν μετά από τόσα χρόνια δεν έχουμε μάθει σαν Λαρισαίοι να διαχειριστούμε μια ομάδα (τη ζωή μας όλη, το σπίτι μας, την ΑΕΛ), τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

»Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι επί προεδρίας Παπανικολάου οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που άσκησαν μεγάλη επιρροή στην αποχώρησή του! Ενώ τώρα παραμένουν άπραγοι! ΓΙΑΤΙ;

»Υ.Γ.: Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα