Τάκη, σιγά το καλτσόν…

O «ανεξάρτητος» Μπένετ, ήθελε-και όχι μόνο αυτός…-τον Σιδηρόπουλο. Ο Μπαλτάκος-που δεν ανακατεύεται στην διαιτησία-«συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις», ακολούθησε ο «εκπορδισμός»-κοινώς έκλασε μαλλί…-του αρχιδιαιτητή και προέκυψε ο Σιμόνε Σότσα

Ο Μπαλτάκος, αυτός ο ευπατρίδης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα μείνει στην ιστορία και με άγαλμα, το’ κανε και πάλι με το θάμα του με τον Μπένετ. Συγκαλεί, λέει, την Τετάρτη την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να καθαρίσει τον Μπένετ.

Πρώτα, όμως, να προσέξει μη σκίσει κανένα καλσόν ή του φλέγει κανένας πόντος. Από πού κι ω ς που εμπλέκεται με τον Μπένετ ο Τάκις και θέλει να τον φάει; Επειδή όρισε τον Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, μάλιστα. Επειδή οι big-4 είχαν ζητήσει ξένους.

Άκου, τι έλεγε ο Μπαλτάκος στην επιστολή του προς τον Μαρινάκης και τον Βρούτση, πριν από καμιά δεκαριά μέρες. Για να φρικάρεις δηλαδή:

«Αποστείλατε τις επιστολές σας και ασχολείσθε, ως πρόεδρος της SL1, με θέματα διαιτησίας μολονότι σύμφωνα με τα ισχύοντα παγκοσμίως (FIFA) και πανευρωπαϊκά (UEFA) οι ομάδες, οι λίγκες και οι κυβερνήσεις πρέπει να μένουν μακριά από οτιδήποτε έχει σχέση με την διαιτησία. Αντί πολλών παραθέτω το άρθρο 3 παρ. 2 του Regulations on the Organisation of Refereeing” της FIFA και την παρ. Α1 του Annex A του UEFA Refereee Convention σύμφωνα με τα οποία η ΚΕΔ πρέπει να είναι σε “… full independence from the league, clubs and goverment” (πλήρης ανεξαρτησία από ομάδες, λίγκες ή την κυβέρνηση). Προτάσεις για την διαιτησία είναι ευπρόσδεκτες. Υποδείξεις όχι».

Αφού η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη, πώς πάει κι ανακατεύεται και θέτει θέμα Μπένετ και συγκαλεί την επιτροπή; Και να μας πει ο Μπαλτάκος, ποιος τον βρήκε τον Ιταλό τον Σιμόνε Σότσα και τον έφερε για το ντέρμπι; Μήπως έπαιξε κανέναν ρόλο κι ο Μάσα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα