Θάνος Πλεύρης: H πολιτεία χρωστάει πολλά στη Μυρτώ της Πάρου

Σε προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Υγείας, βρέθηκε η Μυρτώ της Πάρου συνοδευόμενη από τη μητέρα της

Σε προεκλογική εκδήλωση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη βρέθηκε η Μυρτώ της Πάρου συνοδευόμενη από τη μητέρα της. 

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό κορίτσι που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση από μετανάστη στην παραλία της Πάρου και από τότε ανεβαίνει ένα Γολγοθά για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της προκάλεσε ο δράστης της επίθεσης.

Μάλιστα το φθινόπωρο του 2021 όταν η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι η κόρη της παρουσίαζε μια αρνητική εξέλιξη στην υγεία της και ήταν αναγκαία η μεταφορά της στην Γερμανία πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει λόγω οικονομικών, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε παρέμβει προκειμένου να λυθούν όλες οι διαδικασίες, που δεν αφορούν την ελληνική πλευρά, αλλά μπορεί η ελληνική πλευρά να συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση, προκειμένου (η Μυρτώ) να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Η συνάντηση Πλεύρη με την Μυρτώ της Πάρου

Μετά τη συνάντηση που είχαν στην εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτής της ΝΔ στην Α΄Αθηνών, ο κ.Πλέυρης έγραψε σε ανάρτηση στο twitter «η πολιτική έχει πρωτίστως ανθρώπινες πλευρές. Στην προεκλογική μου εκδήλωση είχα την τιμή να έλθουν η Μυρτώ με τη μητέρα της. Ο ΕΟΠΥΥ αποζημίωσε το σύνολο των θεραπειών στη Γερμανία. Αλλά αυτό δεν φθάνει. Η πολιτεία χρωστά πολλά στη Μυρτώ. Βάλαμε απλά ένα λιθαράκι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα