ΘΕΑΤΡΟ: «Η Νεράιδα των γλυκών & η άτακτη ξωτικίνα»

Στο Από Κοινού Θέατρο

Η πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση της Ευτυχίας Μοσχάκη παρουσιάζεται στο Από Κοινού Θέατρο (Ευπατριδών 4, Γκάζι, σταθμός μετρό Κεραμεικός, τηλ: 211-4057249).

Η Νεράιδα των γλυκών κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων φτιάχνει ιδιαίτερα μαγικά γλυκά, μοναδικά μπισκότα που φέρνουν χαρά σε όποιον τα δοκιμάζει… Όμως, λέγοντας λάθος ξόρκια, σ’ ένα μεγάλο μπισκότο της, αυτό μεταμορφώνεται σε μια ξωτικίνα την οποία και παίρνει για βοηθό της. Αλλά η Ξωτικίνα είναι πολύ άτακτη και βάζει τη νεράιδα σε μπελάδες. Διότι κρυφά, αντί να βάλει ζάχαρη στα μπισκότα, τα κάνει αλμυρά! Κι όποιος τα δοκιμάζει αρχίζει να γελάει! Παρ’ όλο τον θυμό της αρχικά, η Νεράιδα συμφιλιώνεται με την ιδέα των αλμυρών μπισκότων και του γέλιου της Ξωτικίνας, διότι παραδέχεται ότι γέλιο και χαρά πάνε μαζί!

Στη σκηνή, πλάθονται με αυθεντικά υλικά, με τη συμμετοχή των παιδιών, αληθινά μπισκότα. Στο τέλος τα παιδιά παίρνουν μαζί τους μπισκοτάκια της χαράς! Η μουσική είναι ζωντανή, με κιθάρα, με γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τραγουδούν μαζί και τα παιδιά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Έμμετρο πρωτότυπο κείμενο/σκηνοθεσία: Ευτυχία Μοσχάκη

Μουσική επιμέλεια: Φίλιππος Λέφας

Ενδματολόγος-κουστούμια: Ιωάννα Γκούζου

Φωτογραφίες: Γιάννης Στάππας

Παίζουν οι: Νεράιδα των γλυκών Σουκαρίνα: Ευτυχία Μοσχάκη, Ξωτικίνα Βερβελούντα: Μαρία Τοκμάκη, Κιθάρα: Φίλιππος Λέφας

Διαβάστε επίσης