Θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ επανέφερε ο Γρηγοράκος

«Η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί» έγραψε σε άρθρο του ο Λάκωνας πρώην βουλευτής

Επανήλθε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ζητώντας αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ. Ο γιατρός που δεν εξελέγη στον νομό Λακωνίας (λόγω του εκλογικού νόμου), παρά το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ κατέγραψε αύξηση στα ποσοστά του, ζητάει ένα σοκ στο ΚΙΝΑΛ με άρθρο του.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι πλέον άσκησε κριτική στην Φώφη Γεννηματά με τακτ. «Η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί. Ως εκ τούτου, με την επιστροφή στην κανονικότητα επιβάλλεται και η αναζήτηση εκείνων των διαδικασιών που θα δώσουν υπόσταση και φωνή στον κοινωνικό και πολιτικό χώρο που άλλοτε εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τη φιλία του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μάλιστα, ο γιατρός τόνισε ακόμη: «Το ζήτημα που τίθεται είναι καίριο: Με ποιες πολιτικές, με ποια στρατηγική, με ποια ηγεσία οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να διεκδικήσουν με αποτελεσματικότητα τον ζωτικό τους χώρο; Αν δεν δοθούν επαρκείς απαντήσεις, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα διαμελίσουν την κεντροαριστερή παράταξη». Ενημερωτικά να πούμε πως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έχει έλθει κοντά στον Παύλο Γερουλάνο.

Διαβάστε επίσης