Την μπάλα στην εξέδρα (η δικαιοσύνη) για «ομηρία του Μαρινάκη

Ο Κοντονής κατηγόρησε τους δικαστές ότι άργησαν να βγάλουν απόφαση για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, όταν αυτός ο ίδιος ήταν υπουργός Δικαιοσύνης

Καλώς τον Σταύρο-Χαραλάμπη Κοντονή. Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε τον εξυγιαντή.

Τον ξέθαψαν στο sdna και τον παρουσίασαν στο webtv τους. Μια χαρά είναι ο Σταύρος-Χαραλάμπης. Κρατιέται μια χαρά, δεν τον πείραξε καθόλου που δεν βγήκε βουλευτής. Άνετος με ωραίο σπρέχεν.

Ξεχασμένος ήταν και πριν από τις εκλογές ο Σταύρος, από τότε που τον έριξε ο Τσίπρας από το Δικαιοσύνης. Κι είπε ωραία πράγματα ο Χαραλάμπης. Όπως τότε που έκανε το τραπέζι σε ορισμένους δημοσιογράφους στις ψαροταβέρνες της Καισαριανής.

Την εξομάλυνση, λέει, FIFA/UEFA την έφεραν στην ΕΠΟ. Μάλιστα. Πίεσε πολύ ο Μπάμπης ως υπουργός, υπέκυψαν οι θεσμοί του ποδοσφαίρου. Όπως υπέκυπταν οι θεσμοί στην πολιτική του Τσίπρα.

Σάμπως είπε κανένας το αντίθετο; FIFA/UEFA την επέβαλαν. Και τον Δρόσο ποιος τον επέβαλε, δεν μας το ’πε ο Μπάμπης. Τον Δρόσο που δεν είναι του τζάμπα.

Καμία FIFA/UEFA δεν ανακατεύτηκε με τα πρόσωπα. Ο Μπάμπης τα διόρισε όλα. Και με καλά λεφτά. Μπάρτζης, Γέροντας και τα ρέστα. Κανένας του τζάμπα, όπως αργότερα ο Γιωργάκης ο Βασιλειάδης τον Χολέβα

Και δήλωνε ο Δρόσος ότι ευχαριστεί FIFA/UEFA για την τιμή που του έκαναν. Λες και τον ήξεραν κι από χθες τον Δρόσο. Τον Κοντονή έπρεπε να ευχαριστήσει.

Μην ξεφύγουμε, όμως. Τον Βασιλειάδη τον πέρασε στεγνό καθάρισμα ο Κοντονής. Έτσι είναι αυτές οι δουλειές. Αχάριστος ο Βασιλειάδης, ήθελε να παίξει αλλού μπάλα, κι ο Χαραλάμπης του τα ’χωσε, ότι δεν έκανε τίποτα για την Κάρτα Φιλάθλου.

Κι άλλο καρφί στο δόξα πατρί του Βασιλειάδη και του Νικολάκη του Παππά, ότι αγόρασαν κουτσό VAR, χωρίς τη γραμμή του οφ σάιντ. Και που έγινε της Πουλχερίας το μαγκάλι με την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, πάλι στον Βασιλειάδη τα ’ριξε ο Μπάμπης.

Πάμε παρακάτω. Λέει ο Μπάμπης, ότι η εξυγίανση προχώρησε κανονικά στο ποδόσφαιρο, έγιναν καλύτερα τα πράγματα. Εκεί στο Τσιλιβί στη Ζάκυνθο είναι ζεστές οι θάλασσες και τον χειμώνα. Συμβουλή είναι αυτό προς τον Χαραλάμπη. Να ρίξει καμιά βουτιά, γιατί κάνει καλό και στη μνήμη και το παραμύθι.

Διότι άπαξ και η εξυγίανση προχώρησε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν έλεγαν οι Βασιλειάδηδες ότι έπρεπε να φύγει το νταβατζηλίκι της επιτροπείας;

Τώρα, όμως, που ήρθε άλλη κυβέρνηση, ο Χαράλαμπος και Σταύρος μαζί, σου λέει ότι είναι υπέρ των ξένων διαιτητών και τα ρέστα. Γιατί είπε κι άλλα πράγματα. Μακροβούτι ο Σταύρος.

Καθυστερεί η Δικαιοσύνη, σου λέει ο Χαράλαμπος, για τα στημένα παιχνίδια. Καθυστερεί. Μάλιστα. Και τόσα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν την έσπρωχνε τη Δικαιοσύνη ο Μπάμπης, που ήταν και υπουργός Δικαιοσύνης;

Ο Μαρινάκης, ο Νο1 εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ, ήτανε κατηγορούμενος. Γιατί δεν έβαζε πλάτη ο Σταύρος να τελειώνει στα γρήγορα κάθε δίκη του Μαρινάκη.

Θα ήταν καλό και για τον ίδιο τον κατηγορούμενο, σου λέει ο Χαραλάμπης. Να μην έχει απάνω του ο Μαρινάκης τη ρετσινιά του διωκόμενου.

Πλάκα μάς κάνει ο Μπάμπης. Βρήκε και τα είπε. Όμηρο τον ήθελε τον Μαρινάκη ο Τσίπρας. Όλος υπόδικος κι υπόδικος ξηγιότανε προεκλογικά ο Αλέξης. Άσε που για να γίνει υπόδικος ο Μαρινάκης η Τζίβα άλλαξε γυαλιά γιατί, με τα ξενύχτια που έκανε για να στήσει το έργο, χρειάστηκε οφθαλμίατρο για τα μάτια της.

Λες κι όποιος είναι υπόδικος, είναι και ένοχος. Έτσι το έπαιξε το παιχνίδι ο Αλέξης και ο Χαράλαμπος έλεγε άλλα αντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Η δικαστική εξουσία λειτουργεί ανεξάρτητα από την εκτελεστική, σου λέει ο Μπάμπης ο Φλου. Όπως στη Novartis, δηλαδή, με τον Ρασπούτιν. Καμία σχέση, είπε ο Μπάμπης.

Εδώ μ’ αυτά που γίνονται με Τουλουπάκη και σία θα σηκωθεί από τον τάφο του ο καλόγερος, και ο Μπάμπης σου λέει ότι η εκτελεστική εξουσία λειτουργεί ανεξάρτητα από τη δικαστική.

Σ’ το κλείνω. Ο διευθυντής του sdna, Παπαθεοδώρου, κλήθηκε από τον Αυγενάκη για ακρόαση, ότι προάγει τη βία μ’ αυτά που είπε ότι μερικοί διαιτητές χρειάζονται bullying. Μάλιστα. Και πού στηρίχτηκε ο Αυγενάκης για να καλέσει τον Παπαθεοδώρου; Σε νόμο του Κοντονή. Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή.

Ολόκληρος Κοντονής στο στούντιο και δεν τον ρώτησαν. Για θέμα που τους αφορούσε, δηλαδή. Τώρα, θα πεις, σάμπως και τον είδε κανένας τον Χαράλαμπο;

Σε δυο ώρες εκπομπή και βάλε, δυο μηνύματα στείλανε οι τηλεθεατές. Και το ένα ήταν από κάποιους γυμναστές για τα πτυχία τους. Χαίρετε.

Μίλησε για Αλαφούζο, αλλά για Ιβάν, Μαρινάκη ξεχάστηκε…

Ο Κοντονής ο Μπάμπης, όπως θα διαβάσετε δίπλα, έδωσε συνέντευξη τηλεοπτική στο sdna. Καλώς την έδωσε. Παραμύθι πούλησε, αλλά έτσι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι διαβάζανε Αίσωπο πιτσιρικάδες και Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Άλλο είναι το σοβαρό. Αυτό που είπε για τον Αλαφούζο. Ότι όταν συναντήθηκε στο γραφείο του, ο Αλαφούζος του είπε ότι τον έσωσε που έκλεισε τη Θύρα 13.

Μάλιστα. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα, λέω εγώ. Οφείλεις ως υπουργός να σέβεσαι τις ιδιωτικές συζητήσεις στο γραφείο σου. Να μην είσαι ρουφιάνος, μαρτυριάρης.

Διότι, αν τα δημοσιοποιείς αυτά, πάει να πει ότι έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου. Ότι θέλεις να βλάψεις τον Αλαφούζο, να τον εκθέσεις. Ο Μπάμπης το είπε, όμως.

Να μας πει τότε, τι είπανε με τον Μαρινάκη και τι με τον Σαββίδη. Αυτό είναι το δίκαιο. Όλα τα άλλα είναι ψευτομαγκιές και κουτοπονηριές του Μπάμπη Χαράλαμπου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα