Το τελευταίο «αντίο» είπε σήμερα η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Το κεράκι της ζωής της δημοσιογράφου Κικής Σεγδίτσα έσβησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η αιτία για την ξαφνική αποχώρησή της υπήρξε η ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από την τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Αγγελική (Κική) Σεγδίτσα, (γεν. στη Λαμία), υπήρξε δημοσιογράφος, σεναριογράφος, συγγραφέας, ποιήτρια και κριτικός κινηματογράφου. Ήθελε να σπουδάσει ψυχίατρος, αλλά την κέρδισε η Δημοσιογραφία και η Λογοτεχνία. Στα κείμενά της ωστόσο οι αναφορές της στην Ψυχολογία εκφράζονταν με ολοκληρωμένα ψυχογραφήματα είτε των συνεντευξιαζόμενων όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος, είτε των ηρώων της, όταν εργαζόταν ως λογοτέχνης.

Υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας (ΕΣΕ) της οποίας υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. 2009-10, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πρωτεργατών Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης, μέλος της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (I.F.J.).

Καλό Παράδεισο…

Διαβάστε επίσης