Τραγωδία στη Φλόριντα: 4χρονα δίδυμα πέθαναν από ασφυξία σε ξύλινο μπαούλο

Αποφάσισαν να μπουν στο μπαούλο που χρησιμοποιούσαν για να αποθηκεύουν τα λούτρινα ζωάκια τους και αποκοιμήθηκαν

Τραγικό θάνατο βρήκαν τετράχρονα δίδυμα από τη Φλόριντα, τα οποία πέθαναν από ασφυξία όταν αποκοιμήθηκαν μέσα στο ξύλινο μπαούλο παιχνιδιών τους τον περασμένο μήνα, με την μητέρα τους να συγκλονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ο πατέρας τον παιδιών Ντον Σταρ έβαλε για ύπνο τα δίδυμα Αουρόρα και Κέλαν στις 25 Αυγούστου, ωστόσο εκείνα αποφάσισαν να μπουν στο ξύλινο μπαούλο που χρησιμοποιούσαν για να αποθηκεύουν τα λούτρινα ζωάκια τους.

Δυστυχώς, τους τελείωσε το οξυγόνο και πέθαναν από ασφυξία, με τα πτώματά τους να βρίσκει την επόμενη μέρα ο μεγαλύτερος αδερφός τους, ο οποίος υπέθεσε ότι κοιμόντουσαν ακόμη. Τα δίδυμα είχαν τυλιγμένα τα χέρια τους το ένα γύρω από το άλλο.

 

Η μητέρα τους Σάντι Μάγιερς μοιράστηκε τη θλίψη της σε ένα αφιέρωμα στα δίδυμα μέσω Facebook. «Δε θα γνωρίσουν πολλοί τον πόνο του να χάνεις δύο παιδιά την ίδια στιγμή και να τα χάνεις με τρόπο που δεν έχει νόημα».

Παράλληλα, απηύθυνε προειδοποίηση στους γονείς πως τα μπαούλα αυτά κλείνουν «αεροστεγώς» και προέτρεψε τον κόσμο να τα «καταστρέψει αμέσως».

«Εγώ και ο Ντον περνάμε εξαιρετικά δύσκολα προσπαθώντας να βγάλουμε νόημα από αυτό… δε θα γνωρίσουν πολλοί το συναίσθημα του να προσπαθεί να μην περνάς κάθε ξεχωριστό δεκάλεπτο κλαίγοντας. Πρέπει να πιστέψω ότι κάτι σε αυτό το σύμπαν τα επέλεξε ειδικά, ίσως για να τα προστατεύσει από κάποια μελλοντική τραγωδία, ή ίσως επειδή οι ψυχές τους ήταν πολύ τέλειες για αυτόν τον κόσμο » πρόσθεσε η μητέρα.

Η Σάντι εργαζόταν σε βραδινές βάρδιες και ο πατέρας τα πρωινά, ώστε να μην χρειάζεται να φροντίζουν τα τέσσερα παιδιά τους, μπέιμπι σίτερ.

Έτσι λοιπόν, εκείνο το βράδυ, ο σύζυγός της Ντον έβαλε τα τέσσερα παιδιά του για ύπνο. Όμως τα δίδυμα ξύπνησαν κάποια στιγμή νωρίς το Σάββατο και αποφάσισαν να παίξουν χρησιμοποιώντας το ξύλινο μπαούλο.

Η μητέρα τους είπε ότι ξυπνούσαν σε περίεργες ώρες και πως το πρωί τα έβρισκε να κοιμούνται σε διάφορα σημεία με παιχνίδια διάσπαρτα στο κοινό τους δωμάτιο.

«Την Παρασκευή το βράδυ, το περίεργο μέρος που αποφάσισαν να κουρνιάσουν και να ξανακοιμηθούν ήταν το κέδρινο μπαούλο παιχνιδιών τους που χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε τα λούτρινα ζωάκια τους» έγραψε η μητέρα.

Τα δίδυμα έβγαλαν τα περισσότερα από τα λούτρινα και κράτησαν μερικά για να έχουν σαν στρώμα αλλά αποκοιμήθηκαν με τα χέρια απλωμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Όταν λοιπόν, την άλλη μέρα το πρωί η μητέρα ξύπνησε, πανικοβλήθηκε όταν είδε ότι δεν ήταν στο κρεβάτι τους. Η οικογένεια αρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι ψάχνοντας τα δίδυμα, πριν ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια ανοίξει το μπαούλο και τα βρει, χωρίς να αντιληφθεί ωστόσο πως ήταν νεκρά.

«Μαμά! Τα βρήκα! Είναι τόσο ανόητα που κοιμούνται μέσα στο κουτί με τα παιχνίδια» είπε το αγόρι.

Ωστόσο, η Μάγιερς συνειδητοποίησε αμέσως πως ήταν νεκρά. «Πήγα να τσεκάρω και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά επίσης συνειδητοποίησα πως ήταν ήδη πολύ αργά» είπε. «Δεν βγάζει νόημα και δε θα βγάλει ποτέ» πρόσθεσε.

«Ήμασταν τόσο τυχεροί που είχαμε το δώρο να έχουμε τα δίδυμα μαζί μας έστω και για λίγο, γιατί μας άλλαξαν όλους προς το καλύτερο και έφεραν τόσο πολύ φως και αγάπη στη ζωή μας, κάθε δευτερόλεπτο με αυτά τα δίδυμα ήταν γεμάτο γέλιο, χαζομάρες, χορό, ανόητες ερωτήσεις και αστείες φάτσες, παιχνίδια και αστεία, ευτυχία και ΑΓΑΠΗ!!» ανέφερε η μητέρα στην ανάρτησή της στο Facebook.

Η αδερφή της Ντιάνα, έχει ανοίξει έναν λογαριασμό στο GoFundMe ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω από 16.000 δολάρια. Όπως λέει, οι γονείς εργάζονταν σκληρά για να μην λείψει τίποτα από τα 4 παιδιά τους.

«Και οι δύο δούλευαν με πλήρες ωράριο, μία το πρωί και μία το βράδυ, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αφήσουν τα παιδιά μόνα τους με μπέιμπι σίτερ» έγραψε. «”Ξέρω ότι ήταν πάντα εξαντλημένοι, αλλά εξακολουθούσαν να είναι τόσο παρόντες και τόσο τρυφεροί με κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά τους, κάθε μέρα, χωρίς εξαιρέσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα