Τσιρλίντερ καταγγέλουν: «Μας πίεζαν να γίνουμε συνοδοί για άνδρες χορηγούς»

Μιλώντας στους «New York Times», πέντε τσιρλίντερ κατηγόρησαν τους Redskins, την ομάδα του NFL, ότι τις πίεσαν να γίνουν προσωπικές συνοδοί για άνδρες σπόνσορες, αφότου εκείνοι είχαν προσκληθεί να παρακολουθήσουν μία τόπλες φωτογράφιση των κοριτσιών σε ένα ξενοδοχείο της Κόστα Ρίκα το 2013.

H Ζυλιέτ Μακούρ που γράφει για τους «New York Times» αναφέρει:

«Όσον αφορά μια φωτογράφιση το 2013, στο ξενοδοχείο μόνο για ενηλίκους “Occidental Grand Papagayo Resort” στην Κόστα Ρίκα, σε μερικά κορίτσια είπαν πως ήταν υποχρεωτικό να ποζάρουν τόπλες, παρόλο που οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται για το ημερολόγιο δεν δείχνουν γυμνό. Άλλες δεν φορούσαν τίποτα πέρα από body paint. Επιπλέον οι Redskins είχαν καλέσει και θεατές. 

Ένα τμήμα των χορηγών και των κατόχων σουίτας του FedExField – όλοι άνδρες – είχαν στενή πρόσβαση στις φωτογραφίσεις».

Μία άλλη κοπέλα κατήγγειλε πως «στεκόμασταν γύρω από τη φίλη μας σαν ανθρώπινο τείχος, επειδή ήταν γυμνή και κάποιοι τύποι την κοιτούσαν».
Τα κορίτσια κατήγγειλαν, επιπλέον, πως ο διευθυντής της ομάδας είπε σε εννέα από τις 36 cheerleaders πως θα έπρεπε να συνοδεύσουν μερικούς από τους άνδρες χορηγούς που θα πήγαιναν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Η ομάδα των Redskins αρνήθηκε τα πάντα με το επιχείρημα πως «εμείς δεν υποχρεώσαμε καμία να πάει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα