«Βαγγέλη, ψάξου», όπως είπε και ο Μπέος

Μπορεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο να φυσάει, αλλά έξω από τις "γραμμές", κλάφ’ τα, Χαράλαμπε

Μπορεί ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο να φυσάει, αλλά έξω από τις “γραμμές”, κλάφ’ τα, Χαράλαμπε. «Βαγγέλη, ψάξου», που είπε ο δήμαρχος της καρδιάς μας Αχιλλέας Μπέος, τότε που ήταν στα μέλια με τον Μαρινάκη. Πολλές αδυναμίες στο τιμ του Ολυμπιακού, αυτό λένε τα πράγματα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

    1. Ο Μαρινάκης πλήρωσε 150.000 ευρώ για το CAS, είχε και «ονομαστό» δικηγόρο από την Μπαρτσελόνα. Φερέρ με το όνομα. Δεν την «έψαξε» καθόλου τη δουλειά ο Καταλανός. Η «Α» και η iapopsi.gr την «έψαξαν» περισσότερο από αυτόν κι αποκάλυψαν «υπόγειες διαδρομές» των δικαστών με τον Αλαφούζο, από τον καιρό που ο Γιαννάκης είχε προσφύγει στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού το 2015.
    2. Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο και ζήτησε να μη γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο, αλλά να παραταθεί η προεδρία του Γραμμένου για έναν, ακόμα, χρόνο. Απορρίφθηκε η αίτησή του.
    3. Ζήτησε να μη γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Επελέγη η Ριζούπολη, τη βγάλανε σκάρτη από την Αστυνομία. Μετά ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή ή την Τετάρτη. Και τι κατάφερε, τελικά; Ν’ αποφασίσει η ΕΠΟ να γίνει τέλος Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Να μην κάνουνε ούτε δέκα μέρες διακοπές οι παίκτες του Ολυμπιακού και να είναι «πτώματα» την προσεχή σεζόν.
    4. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ληγμένα δελτία Υγείας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Και κανένας δεν βρέθηκε από τον Ολυμπιακό να ζητήσει τα δελτία. Έτσι, για το τυπικό του πράγματος.
    5. Στην Αγγλία, ακόμα χειρότερα τα πράγματα με τη Νότιγχαμ. Ενώ ξεκίνησε σφαιράτη, στους τελευταίους οκτώ αγώνες πήρε δύο βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική στις καθυστερήσεις βρέθηκε εκτός play off ανόδου στην Premier League. Βαγγέλη… ξαναψάξου!

Συμπέρασμα: Κάποιο σφίξιμο στα λουριά και κάποιες κόκκινες κάρτες στο “περιβάλλον” ίσως να έφερναν θετικά αποτελέσματα στα εκτός αγώνων θέματα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα