Βαριά ήττα κι από τη Ρωσία, παίζει για την 7η θέση η εθνική πόλο γυναικών

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών και μοιραία δέχτηκε νέα ήττα με διαφορά, αυτή τη φορά από τη Ρωσία με 13-4 από τη Ρωσία. Ήταν αγώνας για τις θέσεις 5-8 και πλέον το σύνολο του Γιώργου Μορφέση θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας για την 7η  θέση.

Η ρωσική ομάδα διατήρησε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σταματώντας οποιαδήποτε προσπάθεια επιχείρησαν οι διεθνείς μας. Για ακόμα μια αναμέτρηση, η Ελλάδα, έκανε εμφανές ότι σκοράρει πολύ δύσκολα, ενώ και στην άμυνα τα αποτελέσματα δεν ικανοποίησαν. Έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει σε καμιά περίπτωση την αντίπαλό της και ίσως έπαιξε τον ρόλο της η έλλειψη ισχυρού κινήτρου μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά.

Ο τελευταίος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Ιταλία–Ολλανδία.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

ΡΩΣΙΑ (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς , Τιμοφέεβα ,Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.

 

Διαβάστε επίσης