Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Πιρς Μπροσναν

Συντετριμμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Pierce Brosnan. Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τις ταινίες του βιώνει τον χαμό της αγαπημένης του κόρης, η οποία «έφυγε» από την ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Ήταν μόλις 42χρονη η Charlotte Emily, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο. Η Charlotte είχε ακριβώς την ίδια ασθένεια με τη μητέρα της, η οποία έφυγε επίσης από τη ζωή, όταν ήταν μόλις 43 ετών και εκείνη από καρκίνο στις ωοθήκες. Έντονα συγκινημένος, ο 60χρονος ηθοποιός, ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του λέγοντας πως: «Στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη μου κόρη Charlotte Emily, πέρασε στην αιώνια ζωή, έχοντας υποκύψει στον καρκίνο των ωοθηκών. Δίπλα της, ήταν ο σύζυγος της Alex, και τα δυο της παιδιά, Isabella και Lucas, και τα αδέρφια της, Christopher και Sean. H Charlotte πάλεψε με την ασθένεια της με θάρρος, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας είναι σπασμένες από την απώλεια του όμορφου πολυαγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη, και ευχόμαστε να βρεθεί γρήγορα θεραπεία γι΄ αυτή την ασθένεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια σας».

Ο Brosnan τη στιγμή που έφυγε η κόρη του από τη ζωή βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «November Man» στην Ανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης