Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι κατηγορούμενοι ζητούν να υποβάλουν ερωτήσεις στην ανήλικη

Η 2η συνεδρίαση του δικαστηρίου ξεκίνησε με την κατάθεση της θείας της, που αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί

Η γυναίκα που αποκάλυψε τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης που βίωνε η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό καταθέτει σήμερα στη δίκη για την συγκλονιστική υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της ανήλικης.

Πρόκειται για τη θεία του παιδιού η οποία έχει ξεκινήσει την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δηλαδή την παρουσία δημοσιογράφων και κοινού.

Η σημερινή δεύτερη ημέρα της δίκης ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες με την ανάγνωση από την εισαγγελέα του βαρύτατου κατηγορητηρίου σε βάρος των 26 κατηγορουμένων της υπόθεσης, οι οποίοι φέρονται να τήρησαν την ίδια στάση που είχαν και στις απολογίες τους στην ανακρίτρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος Ηλίας Μίχος αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, αλλά παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί μαζί της. Από την πλευρά της η 38χρονη μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι εξωθούσε το παιδί στην πορνεία.

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορουμένων τέθηκε αίτημα για υποβολή ερωτήσεων στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό η εξέταση της 12χρονης δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με την παρουσία ψυχολόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα