Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας στη Νίκαια

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα έναν αλβανικής καταγωγής ιδιοκτήτη βενζινάδικου. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός προσεγγίζει το σημείο που βρίσκονται οι αντλίες καυσίμων καθώς και ο άτυχος 35χρονος, με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Μοιάζει σαν ένα κανονικό αυτοκίνητο που έχει πάει για ανεφοδιασμό.

Μόλις ο στόχος είναι εκτεθειμένος ο δράστης τον αιφνιδιάζει, βγάζει το όπλο με σιγαστήρα από το παράθυρο, στοχεύει και πυροβολεί.

Ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα και φορούσε γάντια. Στη συνέχεια βγήκε σχεδόν ολόκληρος από το παράθυρο του αυτοκινήτου και πυροβόλησε το θύμα του ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν θα γλυτώσει.

Παράλληλα, ο δράστης τραυμάτισε τον φίλο του ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων, ο οποίος στην προσπάθειά του να προστατευτεί έτρεξε και άρπαξε μια καρέκλα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν μετά από λίγο και βρέθηκε από την αστυνομία μόνο το όχημα που χρησιμοποίησαν καμένο στην περιοχή του Κηφισού. Όπως αποκάλυψαν οι αρχές, το όχημα είχε κλαπεί τον περασμένο Οκτώβρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα