Βουλή – «Κάθεστε μπροστά στην κάμερα»: Παρατήρηση Καραναστάση στην Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ήταν η πρώτη φορά που ο Διαμαντής Καραναστάσης έπαιρνε το λόγο και η Νίνα Κασιμάτη... άθελά της κατάφερε να τον αποσυντονίσει

Την περασμένη Πέμπτη ο Διαμαντής Καραναστάσης πήρε για πρώτη φορά τον λόγο στη Βουλή, προκειμένου να καταθέσει ερώτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με την καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Ο ηθοποιός και σύντροφος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε να μιλάει, αρχικά συστήνοντας τον εαυτό του. Όμως δευτερόλεπτα μετά, η Νίνα Κασιμάτη, άθελά της κατάφερε να τον… ενοχλήσει με τον τρόπο της. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην αίθουσα και πριν κάτσει στο έδρανό της, περιφέροντας, κάτι που δεν άρεσε στον βουλευτή της Πλεύσης.

Προσπαθώντας να εκφράσει την σκέψη του, η παρουσία της Κασιμάτη μπροστά του τον αποσυντόνισε, με αποτέλεσμα να διακόψει για μερικά δευτερόλεπτα και να της κάνει παρατήρηση.

«Κάθεστε μπροστά στην κάμερα» είπε με λίγο αυστηρό ύφος, αλλά αμέσως μετά χαμογέλασε και συνέχισε την τοποθέτησή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε την τοποθέτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, αναφέροντας από κάτω την ατάκα που είπε στην Ν. Κασιμάτη, με φανερή την διάθεση να αστειευτεί.

Δείτε το στιγμιότυπο στα 00:25 του βίντεο: https://www.facebook.com/776778630/videos/302259882169658/

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα