Βουλή: Live η συζήτηση για τη Θεσσαλία και τον Έβρο

Απευθείας μετάδοση της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών

Τεταμένο αναμένεται να είναι το κλίμα κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Τετάρτης αναφορικά με «την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης σχετικά με την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης».

Μετά την εισαγωγή του προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, ο πρωθυπουργός έλαβε τον λόγο αναφερόμενος στη αρχή στην συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς. «Εκφράζω την ικανοποίηση για τη συμφωνία στη Μέση Ανατολή για την απελευθέρωση μιας πρώτης ομάδας ισραηλινών ομήρων που συνδυάζεται με μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.

Είναι κάτι που επεδίωκε η ελληνική διπλωματία. Μένουν πολλά που έχουν να γίνουν για την αποκλιμάκωση της κρίσης και η κυβέρνηση θα συνεχίζει να συζητά με όλα τα μέρη.» είπε στην αρχή.

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «Βρίσκομαι εδώ για να ενημερώσω τη Βουλή για το μείζον ζήτημα της κλιματικής κρίσης, που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη. Το θέμα αυτό απαιτεί και ρεαλιστικές δράσεις και συναινέσεις. Το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την πατρίδα μας».

Δείτε live τη συζήτηση

https://parltv.live.grnet.gr/webtv

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα