Βρήκαν ποιοι λήστεψαν την τράπεζα στο Δίστομο

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους τρεις ληστές της τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, λεία 300.000 ευρώ σε τράπεζα στο Δίστομο Βοιωτίας και είναι και οι τρεις ποινικοί. Ο ένας είναι ο συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο ένας ληστής είναι ο Γιώργος Πετρακάκος, συνεργός του Νίκου Μαζιώτη και παλαιότερα του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα του στο φουσκωτό που εγκατέλειψαν οι δράστες στο Ξυλόκαστρο και δεν κατάφεραν να το πυρπολήσουν.

Εκτός από τα αποτυπώματα του, υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι αναγνώρισαν τον Πετρακάκο σε φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί, όταν είχε πάει στην τράπεζα τις προηγούμενες ημέρες για να κάνει κατόπτευση του χώρου.

Ο δεύτερος ληστής είναι ένας 44χρονος ποινικός, ο οποίος κι αυτός έχει αναγνωριστεί από μάρτυρες. Ο συγκεκριμένος κακοποιός, ο οποίος θεωρείται σκληρός κι επικίνδυνος, είχε επαφές παλαιότερα με τον Παλαιοκώστα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται ύποπτος για αρκετές ληστείες που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο.

Ο τρίτος ληστής, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι κι αυτός ποινικός, ο οποίος έχει παραβιάσει άδεια που είχε πάρει από τη φυλακή. Ο ποινικός αυτός είχε απασχολήσει τις αρχές για την πρώτη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάϊ.

Διαβάστε επίσης