Ζητείται… λύση μεταξύ Σεφερλή και «Παλλάς»

Αναστάτωση επικρατεί στο θεατρικό «σανίδι» καθώς όπως έγινε γνωστό ματαιώνεται η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή  που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει σε 2 μήνες στο θέατρο Παλλάς.

Αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν στην ματαίωση της παράστασης οι απόψεις διίστανται.

Η πλευρά της παραγωγής υποστηρίζει από της «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε» που είχε την παραγωγή της παράστασης υποστηρίζεται ότι δύο μήνες πριν το ανέβασμα οι πρωταγωνιστές προέβαλαν την τελευταία στιγμή παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί (οικονομικές, μαρκίζα κ.α.), ενώ η παραγωγή είχε ζητήσει να μην υπάρξουν εμφανίσεις των πρωταγωνιστών του «Ζητείται Ψεύτης» σε άλλα θέατρα της Αθήνας για το δίμηνο Δεκέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019.

Οι 25 ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση έλαβαν μια σχετική ανακοίνωση η οποία τους ενημέρωσε για την ματαίωση της παράστασης εξηγώντας πως δεν έχει κάποια ευθύνη σε αυτό, ενώ από την πλευρά τους οι ηθοποιοί νιώθουν στενοχωρημένοι και ξεκρέμαστοι.

Συγκεκριμένα η επιστολή έγραφε: «Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική ζημιά». Εκτός από τον Σεφερλή στην παράσταση θα πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αποστολία Ζώη.

Από την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τα εξής μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου».  «Η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή ξεκαθαρίζει ότι δεν υπογράφηκε συμβόλαιο με συγκεκριμένους όρους από καμία πλευρά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για αθέτηση συμφωνίας» αποκάλυψε. Κι άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το θέμα.

 

«Όλοι οι ηθοποιοί είναι στενοχωρημένοι και ξεκρέμαστοι»

Την παρέμβαση του έκανε ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης σε εκπομπή του Star μιλώντας σχετικά με την απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα μίλησε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, καθώς από τις δηλώσεις του είναι εμφανώς στενοχωρημένος για την εξέλιξη. «Όλοι ήμασταν ενημερωμένοι από τον περασμένο Φεβρουάριο να έχουμε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε τους δύο μήνες που θα διαρκούσαν οι πρόβες να είμαστε διαθέσιμοι. Μας κάλεσαν στο γραφείο μερικές μέρες πριν για να μας ενημερώσουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν. Αν ήμασταν 25 άτομα μαζί με τον κ. Σεφερλή, τους 18 που τους ξέρω δεν είναι οι ηθοποιοί που ακύρωσαν τη δουλειά.

Ήταν μια δουλειά που στήθηκε συγκεκριμένα για τον κ. Σεφερλή.  Επομένως, αν είχα εγώ μια διαφωνία, απέξω περίμεναν για να πάρουν τη θέση μου άλλοι 15. Πιστεύω ότι ακυρώθηκε επειδή υπάρχουν καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όλοι οι ηθοποιοί είναι στενοχωρημένοι και ξεκρέμαστοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε επίσης