Έτοιμοι να γράψουν ιστορία στο Περιστέρι!

Ενθουσιασμός και αποφασιστικότητα… Δύο λέξεις που δεν αναφέρονται συχνά, αλλά τουλάχιστον στην περίπτωση του Ατρομήτου, ισχύουν και ενισχύονται ενόψει της διπλής αναμέτρησης με την ομάδα του Σεράγεβο, για την Γ’ Προκριματική φάση του Europa League.

Ο αμυντικός του περιστεριώτικου συλλόγου, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε για τα όνειρα που κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και το μεγάλο στόχο να κάνουν περήφανους τον Γιώργο Σπανό και τους οπαδούς της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου στόπερ:

«Πιστεύω ότι θα είναι η τυχερή μας και μετά από δύο προσπάθειες που κάναμε με Νιούκαστλ και Άλκμααρ θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος στους ομίλους. Φέτος ξεκινάμε ένα γύρο νωρίτερα και θεωρώ ότι αν περάσουμε το εμπόδιο του Σαράγεβο θα είμαστε πιο έτοιμοι για τη φάση των play off. Σίγουρα έχοντας παίξει τα δύο προηγούμενα χρόνια σε δυνατές έδρες κι έχοντας δείξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις, αποκτάς ως ομάδα μεγαλύτερη πίστη και εμπειρία. Στο Νιούκαστλ και στο Άλκμααρ όλοι θυμόμαστε τι έγινε και από ένα σφύριγμα ή ένα σουτ δεν πήραμε εμείς την πρόκριση.

Το ότι είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι σε συνάρτηση με τη βαθμολογία της Ελλάδας αλλά δείχνει και τα βήματα προόδου που κάνει η ομάδα παίζοντας κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα δώσουμε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας, στον πρόεδρο μας αλλά να το ευχαριστηθούμε και οι ίδιοι.

Έχουμε τρεις μέρες ακόμη για να μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Σεράγεβο και να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα, με καλά τρεξίματα και δυνατή από τη μέση και μπροστά. Θεωρώ ότι εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα πάνω απ’ όλα και πως θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Το 3-5-2 είναι καλό σύστημα, το είδαμε στο Μουντιάλ και ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα από τον καθένα αν μπορούμε να παίξουμε και πότε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ας το έχουμε λοιπόν στο μυαλό μας. Νιώθουμε και είμαστε πολύ καλά. Το μεγάλο μας ατού είναι ότι έχουμε την ίδια ομάδα με πέρσι, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο γιατί ο αντίπαλος μας έχει ενθουσιασμό καθώς προηγήθηκε μια πρόκριση εκτός έδρας. Εμείς στόχο θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόκριση ώστε μέσα στην έδρα μας και με την παρουσία των φιλάθλων μας να την εξασφαλίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα