Καταθέσεις για το ύποπτο ματς Βέροια-Ατρόμητος 1-1

Συνεχίζει ως γνωστόν το έργο της η εταιρία «Sportradar», η οποία έχει δημιουργηθεί από την UEFA προκειμένου να ανιχνεύει ύποπτα ποδοσφαιρικά παιχνίδια ανά την Ευρώπη.

Εδώ και καιρό είχε ενημερώσει τη διοίκηση της ΕΠΟ πως υπάρχουν δύο ύποπτα ελληνικά παιχνίδια και ήρθε οι ώρα να κληθούν για εξηγήσεις οι μετέχοντες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Σχετικά με τον αγώνα Βέροια-Ατρόμητος 1-1 που διεξήχθη στις 7/2/2015 θα απολογηθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά η διοίκηση της Βέροιας, για τον αγώνα Αχαρναϊκός- Φωστήρας κλήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ για το ματς της 1/3/2015 μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Ηρακλή, κλήθηκαν να απολογηθούν οι παράγοντες και των δύο ομάδων.

Στα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχουν πολλοί φάκελοι με στοιχεία σχετικά με ελληνικούς αγώνες που οσμίστηκε ως χειραγωγημένους η «Sportradar», αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει επαρκώς τη χειραγώγηση, καθώς τα μεγάλα στοιχηματικά ποσά υπέρ κάποιων σημείων στα ύποπτα παιχνίδι, σπάνια έρχονται και συνδέονται με λογαριασμούς παραγόντων ομάδων ή κοντινών τους προσώπων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα