Κοστίζει… ακριβά ο Σα Πίντο!

Η πορεία του ΟΦΗ προκάλεσε τα σενάρια. Τα σενάρια προκάλεσαν αναστάτωση και αμφιβολία για το μέλλον. Οι σεναριογράφοι, όμως, λογάριασαν δίχως τον… ξενοδόχο! Όπου στη θέση της λέξης «ξενοδόχος», βάλτε… όρος συμβολαίου!

Το προηγούμενο διάστημα γεννήθηκε μία έντονη φημολογία περί… μεταγραφής του Ρικάρντο Σα Πίντο από τον πάγκο του ΟΦΗ, στην ΑΕΚ. Υπήρξαν δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν σχεδόν ως προπονητή της Ένωσης. Όμως με την ίδια ευκολία που οι… σεναριογράφοι κυκλοφόρησαν την… πραμάτεια τους, το όλο στόρι γκρεμίστηκε, καθώς δεν είχε βασιστεί σε γερά «θεμέλια».

Σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ρικάρντο Σα Πίντο στον ΟΦΗ, οποιαδήποτε ομάδα από την Ελλάδα, θελήσει να τον «κλέψει» από τους Κρητικούς, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 200.000 ευρώ στον Όμιλο! Ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος να αποχωρήσει όποτε το θελήσει, αν προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Ελλάδας. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Σα Πίντο να αναλάβει κάποια άλλη ομάδα. Ωστόσο, αποδεικνύεται πως δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση, όσο θέλησαν να την παρουσιάσουν ορισμένοι «κύκλοι», «ορθογώνια» και… τετραγωνικές ρίζες! Στην παρούσα φάση πάντως, ο Σα Πίντο παραμένει προπονητής του ΟΦΗ και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση, προκειμένου να σχεδιαστεί ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα