Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα από τη Λίβερπουλ!

Το μεταγραφικό κρεσέντο της Λίβερπουλ καλά κρατεί… Οι «κόκκινοι» αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα την απόκτηση των Λόικ Ρεμί, Ντιβόκ Ορίτζι και Ντέγιαν Λόβρεν, για τους οποίους ήρθε σε συμφωνία με τις ομάδες τους, ενώ ακολουθεί ο Ράιαν Μπέρτραντ από την Τσέλσι!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, επενδύει με τον τρόπο που εκείνος πιστεύει καλύτερο, τα λεφτά που μπήκαν στο ταμείο της ομάδας από την πώληση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Ήδη έχει ξοδέψει περίπου 100 εκατομμύρια και συνεχίζει ακάθεκτος, προκειμένου να ενισχύσει όσο περισσότερο μπορεί το ρόστερ της ομάδας του.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκλήρωσε τρεις μεταγραφές! Πρόκειται για τον Γάλλο επιθετικό της ΚΠΡ, Λόικ Ρεμί, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκεια τεσσάρων χρόνων. Η ομάδα του θα εισπράξει το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεύτερη μεταγραφή που έκλεισε η Λίβερπουλ είναι ο Κροάτης αμυντικός της Σαουθάμπτον, Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος θα υπογράψει επίσης για τέσσερα χρόνια, ενώ το κόστος απόκτησής του ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Τρίτος στη… σειρά, έρχεται ο Βέλγος επιθετικός της γαλλικής Λιλ, Ντιβόκ Ορίτζι, ο οποίος θα υπογράψει για πέντε χρόνια. Βάσει της συμφωνίας με τους Γάλλους, η Λιλ θα εισπράξει το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων, ενώ θα κρατήσει τον παίκτη για ένα χρόνο, ως δανεικό.

Με την προσθήκη των τριών αυτών ποδοσφαιριστών, οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ, φτάνουν τις εφτά, καθώς έχουν προηγηθεί οι Ρίκι Λάμπερτ, Εμρέ Καν, Άνταμ Λαλάνα και Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Όμως ο Μπρένταν Ρότζερς δεν αρκείται στους προαναφερθέντες. Ήδη έχει ορίσει τον επόμενο στόχο του, ο οποίος ακούει στο όνομα Ράιαν Μπέρντραντ, για τον οποίο οι «κόκκινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν 11 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι, για να τον αποκτήσουν!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα