Έφεση ο Λεβαδειακός κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής

Έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League που εισηγήθηκε την παραμονή της Κέρκυρας στην κατηγορία κατέθεσε, όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί προχώρησαν, μάλιστα, σε ανακοίνωση διάψευσης των δημοσιευμάτων που ήθελαν την ομάδα να φεύγει από το Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται λόγω της συγκεκριμένης απόφασης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα άκρως κατευθυνόμενα και αβάσιμα δημοσιεύματα περί αναχωρήσεως της ομάδας μας από το Καρπενήσι, όπου και βρίσκεται για προετοιμασία.

Το φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα διεξαχθεί κανονικά αύριο 31/7 στις 6.30μ.μ. και η επιστροφή της ομάδας αναμένεται όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 4 Αυγούστου.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, η οποία «αγνόησε» την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί υποβιβασμού ή αποβολής της ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα