«Αέρας» η Ξάνθη, 1-3 στο Αγρίνιο

Απίθανη η Ξάνθη, δεν μπορεί να νικήσει στα Πηγάδια, αλλά εκτός έδρας έχει τρεις νίκες! Η ομάδα του Ράσταβατς πέρασε «αέρα» από το Αγρίνιο κόντρα στο χειρότερο φετινό Παναιτωλικό και με το επιβλητικό 1-3 έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα και προωθήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο όγδοο λεπτό μπορεί να πει κανείς πως όλα είχαν τελειώσει. Ο Μπρίτο μετά από ένα μεγάλο λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή έκανε το 0-1 στο 4’ και ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 8’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ (δεύτερο γκολ με αυτόν τον τρόπο φέτος, μετά από εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ).

Ο Γέντρισεκ στο 36’ έκανε το 0-3 και προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των 1.500 φίλων του Παναιτωλικού. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν νωρίς ένα γκολ μήπως και βάλουν «φωτιά» στο παιχνίδι και αφού δεν το βρήκαν, μετά το 65’ ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Το γκολ της τιμής, πάντως, το σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο 88’ με τον Μάζουρεκ.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μόρα, Μεχία, Κασάδο, Μιχάι, Μελιόπουλος, Μοράρ και Ρότσε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Kυριακίδης, Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης, Μόρας (60’ Χαντάκιας), Λόπες (46’ Πάουλο), Μπράβο (46’ Μπεχεράνο), Ρόσα, Μάζουρεκ, Ντίας, Μοράρ

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Μεχία (69’ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μπρίτο (85’ Κίκε), Τριάδης, Γέντρισεκ (78’ Ρότσε)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα