Η… ατυχέστατη επιλογή κόστισε 750.000 ευρώ!

Ήταν μία… ατυχέστατη επιλογή! Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δικαιολογηθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, μετά τον διασυρμό της Εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε, στο Καραϊσκάκη.

Μόνο που η… ατυχέστατη επιλογή του επικεφαλής της Ομοσπονδίας, κόστισε το ποσό των 750.000 ευρώ, τα οποία θα λάβει ως αποζημίωση ο Κλαούντιο Ρανιέρι, για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ελλάδας. Βέβαια, θα τα πάρει σε… δέκα δόσεις, αλλά στην Ελλάδα της κρίσης, η αποζημίωση των 750 χιλιάδων ευρώ, για μόλις δύο μηνών δουλειάς και… τεσσάρων αγώνων στον πάγκο της ομάδας, ξεπερνάει ακόμη και το όριο της πρόκλησης!

Την αποκάλυψη για την οριστική συμφωνία μεταξύ της Ομοσπονδίας και του Ιταλού τεχνικού, για το ποσό της αποζημίωσής του, έκανε η εφημερίδα «Live Sport». Επί της ουσίας, ο Κλαούντιο Ρανιέρι πληρώθηκε σχεδόν 200.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που… καθοδήγησε την Εθνική Ελλάδος, καθώς στην αποζημίωση θα πρέπει να προσθέσουμε και το όποιο ποσό έλαβε ως προκαταβολή, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική Ομοσπονδία. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να επικυρωθεί με την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων.

Επόμενη κίνηση για την ΕΠΟ, είναι η ανεύρεση του διαδόχου. Ποιος θα είναι; Ουδείς γνωρίζει, διότι ο Σαρρής και οι «φωτισμένη» διοίκησή του, θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούν! Μάλλον είναι πολύ αργά για την Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα