ΠΑΣΟΚ: Τραγικός ο Τόσκας παριστάνει τον Κλουζώ

Ανύπαρκτο συντονισμό και τραγικές ελλείψεις στα μέσα πυρόσβεσης καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός παριστάνει τον Κλουζώ, ψάχνοντας συνωμότες, και ο πρωθυπουργός δίνει εντολές από το twitter.

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης στοιχίζουν ακριβά. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για την μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική. Ο συντονισμός ανύπαρκτος, μεγάλες οι ελλείψεις στα μέσα κατάσβεσης και οι αρμόδιοι ουσιαστικά εξαφανισμένοι», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρμόδιο υπουργό το ΠΑΣΟΚ τονίζει: «Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες. Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται. Η ενημέρωση γίνεται μόνο από τα κανάλια, μια και οι υπεύθυνοι σιωπούν».

Καυστική είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και για τον πρωθυπουργό για τον οποίο σημειώνει: «Και ακόμη χειρότερα ο κ. Τσίπρας δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet, με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες».

«Ανικανότητα μαζί με ανευθυνότητα και ολιγωρία, που οδηγούν σε πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ωστόσο ότι «ευτυχώς ο ηρωισμός των πυροσβεστών και των εθελοντών διασώζει ό, τι είναι δυνατόν».

Και καταλήγει: «Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον «στρατηγό άνεμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα