Πρώτη νίκη η Ξάνθη, 2-0 τον Λεβαδειακό

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης είχε – τουλάχιστον σε επίπεδο συγκομιδής βαθμών – αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα της Θράκης επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο Παντελής Καπετάνος, με την πληθωρική του παρουσία στην αντίπαλη περιοχή, άνοιξε το σκορ στο 37’ και έδιωξε μεγάλο μέρος του άγχους που είχαν αρχίσει να εμφανίζουν οι συμπαίκτες του. Η Ξάνθη προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά παράλληλα είχε την προσοχή της στραμμένη στη διατήρηση του μηδέν στην εστία της. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90’, από τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 50’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Χρήστο Μαγιάννη και Ιορδάνη Δημητριάδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κλέιτον, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης των γηπεδούχων και οι Ζίτο, Γεωργιάδης, των φιλοξενούμενων. Ο Ζίτο αποβλήθηκε στο 77’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Λισγάρας, Κομεσίδης, Ρούντι (63’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ολιβέιρα (50’ Σίλβα Κλέιτον), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος (80’ Ράνος), Καρυπίδης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Κώτσιος, Τόμας (82’ Πρόγιτς), Πίντερ (46’ Παππάς), Γκομέζ, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Κονέ, Ζίτο, Μάντζιος, Μιλοσάβλιεφ (60’ Μπορνταραγκάι)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα