Στα δίχτυα μεγαλοαπατεώνα Λύτρα-Αμανατίδης

Tον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση που είχε γίνει εφιάλτης για τη Μάρω Λύτρα και τον Γιάννη Αμανατίδη. Την περίοδο που η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν ζευγάρι, είχαν πέσει στα δίχτυα ενός μεγαλοαπατεώνα που τους απέσπασε το ποσό των 50.000 ευρώ. Ο άντρας αυτός τους συστηνόταν ως πιλότος, και ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την Espresso, θέλοντας να εξασφαλίσει φτηνά εισιτήρια για τον ίδιο, την οικογένειά του και την τότε σύντροφό του, έπεσε θύμα απάτης.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η απάτη εις βάρος του ποδοσφαιριστή είχε γίνει το 2007 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου βρισκόταν για αγώνες με την ομάδα του. Σε μία κοσμική εκδήλωση γνώρισε τον δράστη, φερόμενο ως πιλότος και φίλος του προέδρου αεροπορικής εταιρίας, τάζοντας λαγούς και πετραχήλια αλλά και εισιτήρια ως και 40% έκπτωση. Δυστυχώς όμως ο Γιάννης Αμανατίδης τον εμπιστεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, που του έδωσε μέχρι και τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, με τον δράστη να κάνει αγορές εισιτηρίων εις βάρος του χρεώνοντάς τον το ποσό των 50.000 ευρώ.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έριξε το πρωί της Τετάρτης “καμπάνα” σε 31χρονο Ηρακλειώτη καταδικάζοντας τον σε κάθειρξη έξι ετών, ποινή ίδια με την πρωτόδικη, με την απόφασή του να είναι τελεσίδικη. Πάντως ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα