Στεφάνι για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της θα ζήσει στις 27 Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία  προφυλάσσει ως «επτασφράγιστο μυστικό» τα προσωπικά δεδομένα της, αφού έχει μεγάλη νομική και προσωπική εμπειρία σχετικά με το πώς κάποιος μπορεί να το πετύχει αυτό, βρήκε στο πρόσωπο του Αποστολου Μαντή τον άνδρα εκείνο που την οδηγεί στα σκαλιά της Εκκλησίας.

Ο μέλλων σύζυγος της κ. Κωνσταντοπούλου όπως γράφει το iefimerida εργάστηκε ως ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία αλλά τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει τη λειτουργία του γραφείου της βουλευτή Α΄ Αθηνών.

Ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα γίνει στην Εκκλησία Αγιών Αναργύρων και μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προετοιμασίες του γάμου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ξεκίνησαν εν μέσω θέρους, από τον Ιούλιο, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζει την ευτυχέστερη φάση της ζωής της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα