Τέσσερα και… καίνε τον Μπρένταν Ρότζερς!

Τον διασυρμό με σκορ 4-1 γνώρισε η Λίβερπουλ στο Λονδίνο από τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έριξε στο «καναβάτσο» τον μάνατζερ των «κόκκινων» Μπρένταν Ρότζερς, που κινδυνεύει με απόλυση!

Η Άρσεναλ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ, παραμένοντας στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Premier League, την ίδια στιγμή που η Λιβερπουλ «βυθίστηκε» στην 5η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Champions League και με ένα παιχνίδι περισσότερο!

Η εικόνα των «κόκκινων» προκάλεσε τόσο μεγάλη απογοήτευση, που από το ημίχρονο το αγώνα χιλιάδες μηνύματα οπαδών είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο, ζητώντας την άμεση αποπομπή του Μπρένταν Ρότζερς από τον πάγκο. Η Λίβερπουλ δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που είχε να συμβεί για περισσότερα από 15 χρόνια!

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Μπελερίν. Το 2-0 έγινε στο 40’ από τον Οζίλ και το 3-0 στο 45’ από τον Σάντσες. Στο 76’, η Λιβερπουλ μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Χέντερσον, αλλά η Άρσεναλ είχε να πει μία ακόμη… κουβέντα, με το γκολ του Ζιρού στις καθυστερήσεις.

Μετά και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και την οικτρή εμφάνιση της ομάδας του, ο Μπρένταν Ρότζερς εισέρχεται εκ νέου σε περίοδο έντασης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα