Με σημαντικά προβλήματα Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν τίθεται αυτή την εβδομάδα μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου για το EuropaLeague, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Ξεκινώντας από τους Αρκάδες που ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από το 2ο προκριματικό γύρο, έκαναν το χρέος τους κόντρα στη Ροβανιέμι και πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί από τη Γερμανία, τη Μάιντς.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αντιμετωπίζει στη Γερμανία την Πέμπτη στις 21.30 το σύλλογο στον οποίο μεταγράφηκε πρόσφατα ο Στέφανος Καπίνο και όπως όλα δείχνουν θα έχει να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικές απουσίες.

Αυτές αφορούν τις πιθανότατες απουσίες των Ουσέρο και Μπαράλες, δύο βασικά στελέχη της ενδεκάδας. Ο πρώτος έχει περισσότερες ελπίδες να συμμετάσχει στον αγώνα, αλλά απουσιάζει τις τελευταίες μέρες από τις προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στο 100%, ενώ ο Μπαράλες ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και πιθανότατα θα μείνει εκτός επιλογών.

 

Εκτός ο «Ούμπι», ανέτοιμος ο Τάτος

Από την άλλη μεριά και ο Ατρόμητος ετοιμάζεται για το δύσκολο ζευγάρι αγώνων κόντρα στην Κυπελλούχο Βοσνίας, Σεράγεβο, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (21.30) που θα δοκιμαστεί εκτός έδρας.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, έχει καταλήξει να χρησιμοποιήσει το 3-5-2 (ή 5-3-2) ως τακτική προσέγγιση, καθώς η ομάδα του έχει δώσει ουσιαστικά μόλις ένα σοβαρό φιλικό και θέλει να «θωρακιστεί» στα μετόπισθεν με τους έμπειρους σέντερ μπακ (Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης) που διαθέτει.

Ωστόσο, από την ενδεκάδα θα λείψει ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας, Χαβιέρ Ούμπιντες καθώς ο Αργεντινός έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και δεν θα ταξιδέψει (πλην συγκλονιστικού απροόπτου) στη Βοσνία. Παράλληλα, εκτός ενδεκάδας αναμένεται να μείνει και ο Ανδρέας Τάτος που είναι ανέτοιμος και δεν μπορεί να αντέξει ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Βάσει αυτών των δεδομένων, η πιθανότερη ενδεκάδα των Περιστεριωτών θα είναι οι: Τσέναμο – Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης – Νάστος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου, Μπρίτο – Καραμάνος, Ναπολεόνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα