Άλλαξε… γραμμή ο Κακά!

Αλλαγή πλεύσης για τον Βραζιλιάνο Κακά, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δήλωνε έτοιμος να φύγει από τη Μίλαν και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο σούπερ σταρ των «ροσονέρι» δήλωσε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στο κλαμπ που αγαπάει, ενώ μίλησε και για τον νυν προπονητή του και άλλοτε συμπαίκτη του, Κλάρενς Ζέεντορφ…

«Έχω πολλά να αποδείξω τα επόμενα χρόνια και η θέλησή μου είναι να μείνω στην Μίλαν. Μου αρέσει το κλαμπ, είμαι συνηθισμένος σε καλύτερα πράγματα, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι και πρέπει να παλέψουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι μας. Δεν θέλω να τραβήξει για πολύ η εκκρεμότητα με το μέλλον της καριέρας μου. Θέλω να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, να ηρεμήσουμε και να πάρω τις αποφάσεις μου. Είναι ένα θέμα που αφορά και την οικογένειά μου. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου, πάντως, είναι να μείνω στην Μίλαν».

Όσον αφορά στον Ζέεντορφ είπε: «Σίγουρα ξεκίνησε μία διαφορετική καριέρα, αλλά εγώ δεν βλέπω ένα διαφορετικό άτομο. Πρέπει να καταλάβεις σαν παίκτης βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, απ’ ότι σαν προπονητής. Είναι πολύ καλός και πολύ έξυπνος και μαθαίνει τα πάντα πολύ γρήγορα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που δουλεύω μαζί του. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα