Ένα πλούσιο «Ανάδειξε το»

Πρώτος καλεσμένος ο Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος Helexpo που μιλάει για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.   Στη συνέχεια, η εκπομπή εγκαινιάζει μια νέα ενότητα  καθώς το Ανάδειξέ το ταξιδεύει και στην Κύπρο.   Το «Ανάδειξε το Κύπρος» περιλαμβάνει  συνεντεύξεις από Κύπριους συγγραφείς και όχι μόνο. Την Τρίτη  η πρώτη καλεσμένη είναι η  Δήμητρα Σωκράτους, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας,  που παρουσιάζει το βιβλίο της «Η Μαίρη και το Λευκό Μπιζέλι».

AdTech Ad

Επιστρέφουμε στο «Ανάδειξε το» με την  Χριστίνα Σιμάτου, Υπεύθυνη HR Μορφωτικού Club Και τον Βασίλη Παντελίδη, Υπεύθυνο  business sector Mορφωτικού Club. Οι δυο τους μας παρουσιάζουν το Μορφωτικό Club ως μία νέα προσέγγιση της επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Πολυκάρπου, Δημοσιογράφος, Ποιητής, Υποψ. Δρ. Φιλοσοφίας Παντείου παρουσιάζει την ποίηση ως ένα εκφραστικό μέσο και μας παρουσιάζει το θεατρικό έργο για την αποκάλυψη του Ιωάννη.  Η ποιητική του συλλογή , «Απρόσωπα φαγιούμ» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Vakxikon.gr

Τέλος η Μαρία Ιωαννάτου, του Infokids.gr  παρουσιάζει την θεατρική παράσταση » Ο Σανκάρα σε μία μαγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους».

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα