Αναδεικνύει την δική του ρήξη

Την δική του ρήξη παρουσίασε σε εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου το Ποτάμι. Μία εκδήλωση που ξεκίνησε δύο ώρες αργότερα, καθώς όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή στις Βρυξέλλες και στην Σύνοδο Κορυφής για το ελληνικό ζήτημα.
Στην εκδήλωση μεταξύ των ομιλητών ήταν οι: Γιάννης Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Βούλγαρης, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γιάννης Μεϊμάρογλου εκδότης της διαδικτυακής εφημερίδας «Μεταρρύθμιση» και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου.
Στις 10:00 μ.μ. ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για το κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος σε αυτή τη συγκυρία, αλλά και τις ρήξεις με το παρελθόν που θέλει να επιτύχει το Ποτάμι.
Στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου θα συμμετέχουν και τα μέλη της νεοσύστατης Επιτροπής Διαλόγου Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και φίλοι που έχουν ζητήσει να συνταχθούν με το Ποτάμι: φιλελεύθεροι, αριστεροί, σοσιαλδημοκράτες, πράσινοι – ενεργοί πολίτες που βλέπουν το Ποτάμι ως τον κορμό της μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας που αναζητά η κοινωνία
Ο Λυκούδης
Για το θέμα της συμφωνίας ο βουλευτής του Ποταμιού κι εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης τόνισε σε δηλώσεις του: «Η συμφωνία που έρχεται – αν έρχεται – δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον προεκλογικό ή μετεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι επώδυνη και δυσβάσταχτη. Εμείς θα βάλουμε πλάτη να περάσει για να μείνουμε στην Ευρώπη. Αρκεί να μην αρχίσουν κάποιοι τους πανηγυρισμούς και τα «νικήσαμε!». Ας είναι πιο συγκρατημένοι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο λίγα λόγια. Αναγνωρίζουν όλοι ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν ανέλαβαν ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Θέλω όμως με το χέρι στην καρδιά να μας πουν αν σήμερα, πέντε μήνες μετά, είναι χειρότερα ή καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα