Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Λαζαρίδης

Την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Λαζαρίδη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος δείχνοντας ότι ο προγραμματισμός της ομάδας συνεχίζεται κανονικά παρά τη δικαστική περιπέτεια του Γιώργου Σπανού.

Με τον ποδοσφαιριστή υπήρχε προφορική συμφωνία από τις αρχές Ιανουαρίου η οποία «επισφραγίστηκε» και με υπογραφές σήμερα.

Παρά τα 34 του χρόνια, ο Έλληνας αμυντικός είναι ο MVP της άμυνας των Περιστεριωτών έχοντας πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο έμπειρος στόπερ μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, ευχήθηκε να επιστρέψει ο Γιώργος Σπανός το συντομότερο δυνατό κοντά στην ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτον απ’ όλους τον πρόεδρο μας κύριο Γιώργο Σπανό που περνάει δύσκολες στιγμές και θέλουμε να ξέρει ότι όλη η ομάδα τον σκέπτεται καθημερινά, είναι δίπλα του και τον περιμένει να γυρίσει κοντά της. Η σημερινή εξέλιξη δείχνει όμως ότι κι εκείνος είναι κοντά μας.

Επίσης ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, τον προπονητή μου Γιώργο Παράσχο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και χαίρομαι πάρα πολύ που για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ατρόμητου.

Νιώθω την ομάδα σαν μια οικογένεια, περνάω πολύ καλά, είμαστε πράγματι μια οικογένεια γι’ αυτό μόλις μου έγινε η πρόταση δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό και τη δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά κι ευχαρίστηση.

Ο Ατρόμητος κάνει αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε 52 βαθμούς και στοχεύουμε ψηλότερα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Και ο Νίκος Λαζαρίδης κατέληξε: «Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και τους ευχαριστούμε για όλα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε κάνει υπερήφανους και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να δούμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα