Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος, ωστόσο θα παραμείνει ενεργός στη Βουλή ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Τατσόπουλος έγινε δεκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και εκεί αποφασίστηκε να υπάρξει ένα «βελούδινο διαζύγιο» μεταξύ Τατσόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα με χειρόγραφη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Πέτρος Τατσόπουλος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση  του  από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με την επιστολή μου αυτή σας γνωρίζω την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)», ανέφερε στην επιστολή του.

Λίγο νωρίτερα το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με γραπτή ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τη στάση του Πέτρου Τατσόπουλου, χωρίς ωστόσο να προβεί στη διαγραφή του. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος της συνεδρίασης, είχε πάντως δηλώσει με νόημα: «Δεν διαγράφουμε κανέναν, αλλά δεν κρατάμε και κανέναν με το ζόρι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα